OVER WIJCON

1 januari 2021:

met Jansen Wesselink verder als Van Wijnen Engineering


Wijcon en constructeursbureau Jansen Wesselink uit Drachten gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de naam Van Wijnen Engineering. Zowel onze collega’s in Dordrecht als onze nieuwe collega’s in Drachten blijven gewoon vanuit hun huidige standplaats werken.


Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.vanwijnen.nl.


Liever persoonlijk contact? Bel ons op 078-6201234.Ga naar de Van Wijnen Website

Onze kwaliteit is onafhankelijk aangetoond

Een bouwproces is soms complex als je alleen al kijkt naar het aantal partijen dat betrokken is en de belangen die meespelen. Naast deze verschillende belangen, dragen ook fragmentatie van verantwoordelijkheden, onvolledige informatie overdracht en te grote risico's in veiligheid niet bij aan kwalitatief goede eindresultaten of werkprocessen. In het verleden deden zich in Nederland al verschillende incidenten voor. Dit met grote gevolgen. Wijcon ziet daarom naast continue ontwikkeling van onze medewerkers en technisch inhoudelijke kwaliteit, investering in partnerschappen en ketensamenwerking als essentieel in het gezamenlijke bouwproces.

 

Wijcon beschikt al sinds 1995 over het certificaat ISO 9001. Procedures, functies, taken en verantwoordelijkheden staan beschreven in ons Kwaliteitshandboek en Functiehuis. Ontwikkeling van medewerkers is onderwijskundig geborgd in ons Leerhuis. Deze gelden in de dagelijkse praktijk als uitgangspunt van ons handelen en voor de kwaliteit van onze producten en diensten. Met interne en externe audits, verzorgd door Aboma, houden wij de vinger aan de pols.

 

Ook als het aankomt op onze milieuzorg zijn we objectief beoordeeld en goed bevonden. We dragen conform de normen bij aan het beheersen en verminderen van milieurisico's en helpen mee om de CO2-uitstoot terug te dringen.

 

Kwaliteitsvelden - Afbeelding 1