OVER WIJCON

1 januari 2021:

met Jansen Wesselink verder als Van Wijnen Engineering


Wijcon en constructeursbureau Jansen Wesselink uit Drachten gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de naam Van Wijnen Engineering. Zowel onze collega’s in Dordrecht als onze nieuwe collega’s in Drachten blijven gewoon vanuit hun huidige standplaats werken.


Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.vanwijnen.nl.


Liever persoonlijk contact? Bel ons op 078-6201234.Ga naar de Van Wijnen Website

Expertise

Wijcon is het multidisciplinaire ingenieursbureau dat hoofdconstructie en detailengineering geïntegreerd onder één dak aanbiedt. Wijcon werkt nauw samen met diverse opdrachtgevers en vormt onderdeel van de Van Wijnen Groep N.V.

 

Met meer dan 40 jaar ervaring in de gehele breedte van constructieve engineering mag Wijcon zich met een koppositie in BIM-samenwerken en adviseur van toetsingscommissies, expert noemen in constructieberekeningen van prefab, in het werk gestort beton, staal en hout.

 

Wijcon beschikt over zeer deskundige professionals, werkt binnen gestelde kaders en levert in elke fase van het bouwproces toegevoegde waarde. Wijcon spreekt de taal van projectontwikkelaars, architecten, aannemers en leveranciers en heeft de ambitie haar opdrachtgevers geheel te ontzorgen. 

 

Wijcon is toonaangevend in constructieve engineering.

 

 

Expertise - Afbeelding 1