OVER WIJCON

1 januari 2021:

met Jansen Wesselink verder als Van Wijnen Engineering


Wijcon en constructeursbureau Jansen Wesselink uit Drachten gaan per 1 januari 2021 samen verder onder de naam Van Wijnen Engineering. Zowel onze collega’s in Dordrecht als onze nieuwe collega’s in Drachten blijven gewoon vanuit hun huidige standplaats werken.


Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.vanwijnen.nl.


Liever persoonlijk contact? Bel ons op 078-6201234.Ga naar de Van Wijnen Website

Wijcon

Wat maakt dat een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het berekenen van constructies van beton, staal en hout, waarde toevoegt? Dat het over de juiste ISO- en andere relevante certificaten beschikt? Dat klanten er steeds terugkeren met opdrachten? Dat het geleverde werk deugt? Dat de prijzen billijk zijn?

 

Het is allemaal waar. Ook voor Wijcon. Ons onderscheidend vermogen ligt echter in de integrale rol van ontwerpend- en detailconstructeur, het totaal en volledig aanleveren van File to Factory binnen 3D data modellen en onze directe koppeling met de productie. Onze expertise,  efficiëntie en ver geautomatiseerde werkprocessen maken Wijcon tot een gedegen partner in gestandaardiseerde bouw, maar ook in bouwen op maat. Onze projectleiders, constructeurs en constructie modelleurs staan letterlijk aan de basis van een bouwwerk en voelen zich betrokken bij het werk tot en met de uitvoering. 

 

Wijcon staat voor constructieve veiligheid binnen het gezamenlijke bouwproces.

Over Wijcon - Afbeelding 1