OVER WIJCON

Over Wijcon

Wat maakt een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het berekenen van constructies van beton, staal en hout, de moeite waard? Dat het over de juiste ISO- en andere relevante certificaten beschikt? Dat klanten er steeds terugkeren met opdrachten? Dat het geleverde werk deugt? Dat de prijzen billijk zijn?

 

Het is allemaal een beetje waar. En vrijwel alle constructiebureaus voldoen aan deze criteria, slechte constructiebureaus zijn gelukkig zeldzaam. Wijcon B.V. is in veel opzichten als al die anderen: zeer deskundige professionals berekenen constructies in vrijwel alle materialen en voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, waaronder natuurlijk het eigen moederbedrijf, Van Wijnen Groep N.V. in Baarn.

 

Toch zijn wij anders. Wijcon is het ingenieursbureau dat zelden nee zegt. Simpelweg omdat we vrijwel altijd ja kunnen zeggen. Dat is te danken aan onze ruime kennis en ervaring. We zijn er voor de engineering in besteksfase van grote projecten, vaak in opdracht van de uiteindelijke opdrachtgever. Maar óók voor de uitvoeringsfase, waarin we met name voor aannemers actief zijn. En juist dát heeft zo zijn voordelen.

 

Over Wijcon - Afbeelding 1